Dilan Polat'a hayasızlıktan soruşturma başlatıldı

Dilan Polat'a hayasızlıktan soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında sosyal medyadan paylaşılan videoda bir eğlence mekanında gerçekleştirdikleri...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında sosyal medyada paylaşılan bir video nedeniyle harekete geçti. Beşiktaş'ta bulunan bir eğlence mekanında çekilen görüntülerde, Polat ve Doğu’nun gerçekleştirdikleri hareketler, Türk Ceza Kanunu'na göre "hayasızca hareketler" suçuna dayanarak soruşturma konusu oldu. Başsavcılık, soruşturmayı re'sen başlattı.

Kara Para Aklama Suçlamaları ve Sosyal Medya Etkisi

Dilan Polat ve Sıla Doğu, kara para aklama suçlamalarıyla gündemde olan isimler arasında yer alıyor. Beşiktaş'ta bulunan eğlence mekanında çekilen videonun sosyal medyada yayılmasının ardından, hareketlerinin toplumun genel ahlak kurallarına aykırı olduğu iddialarıyla karşı karşıya kaldılar. Bu durum, savcılığın "hayasızca hareketler" suçlamasıyla soruşturma açmasına neden oldu.

Savcılığın Re'sen Soruşturma Kararı

Soruşturma, kamu düzenini koruma amacıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re'sen başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.