Diş tedavisi uzayınca kliniği taradı

Diş tedavisi uzayınca kliniği taradı

Adana'da diş tedavisinin uzamasına sinirlenen bir kişi, pompalı tüfekle diş kliniğine saldırdı. Olay güvenlik kameralarına yansırken, şüpheli ve yanındaki arkadaşı tutuklandı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde bir diş kliniği silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre, 22 yaşındaki Orhan A., diş tedavisinin uzaması nedeniyle sinirlenerek gece saatlerinde arkadaşı Muhammed Can K. (21) ile birlikte kliniğe pompalı tüfekle saldırı düzenledi. Saldırının ardından iki şüpheli motosikletle olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameraları saldırı anlarını saniye saniye kaydetti.

Güvenlik Kameraları Sayesinde Şüpheliler Yakalandı

Sabah saatlerinde iş yerini açan klinik sahibi Doğan T. (55), camların kırıldığını fark edince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceledi ve kısa sürede saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan operasyonla, Orhan A. ve arkadaşı Muhammed Can K. evlerinde yakalandı.

"Tedavi Uzayınca Sinirlendim" Dedi, Tutuklandı

Saldırıyı gerçekleştiren Orhan A., polisteki ifadesinde, "Dişim ağrıyordu, tedavim uzayınca sinirlendim ve ateş ettim" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Orhan A. ve arkadaşı Muhammed Can K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.