Diyarbakır ve Mardin'deki Yangında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 12'ye Yükseldi

Diyarbakır ve Mardin'deki Yangında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 12'ye Yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin'de meydana gelen yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 12'ye çıktığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Diyarbakır ve Mardin'in yakın köy ve mahallelerinde çıkan yangın sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısının 12'ye yükseldiğini belirtti. Yangında etkilenen toplam kişi sayısının 78 olduğunu ifade eden Bakan Koca, hastanelerde tedavi gören 5 kişiden 3'ünün entübe durumda olduğunu bildirdi.

Olayla ilgili olarak yapılan açıklamada, Diyarbakır'daki hastanelerde tedavi gören hastalar arasında 5 kişinin takip ve tedavi süreçlerinin devam ettiği bilgisine de yer verildi. Bakan Koca, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet dilerken, hastalar için ise acil şifalar temennisinde bulundu.

Yangının sebep olduğu can kaybı ve etkilenen kişi sayısının artmasıyla birlikte bölgede devam eden çalışmaların yoğunlaştığı belirtildi. Yetkililer, yangının kontrol altına alınması ve zarar gören bölgelerdeki iyileştirme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler