Doğduğunda Mehmet Ali Erbil 40 Yaşındaydı

Doğduğunda Mehmet Ali Erbil 40 Yaşındaydı

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan arasındaki yaş farkı ve ilişkileri yeniden gündeme geldi. Ceylan'ın yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Mehmet Ali Erbil'in Yeni Aşkı Gülseren Ceylan'dan Çarpıcı İtiraflar

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile genç sevgilisi Gülseren Ceylan arasındaki ilişki, yaş farkıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İkili, geçtiğimiz günlerde bir canlı yayında bir araya gelerek samimi açıklamalarda bulundu.

Ceylan, Erbil ile neden birlikte olduğunu soran takipçilerine oldukça net bir cevap verdi. "Gidip de mahalledeki 65 yaşındaki bir adamla görüşecek halim yok zaten. Güçlü olması, ünlü olması, parasının olması, komik olması... Kriterlerin hepsini dolduruyor. Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi. Hepsinin etkisi var yani. Sizin hiç kriterleriniz yok mu hayatta?" diyerek dikkat çekti.

Yaş Farkı ve Eleştiriler

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan arasındaki 40 yaş farkı, çiftin ilişkisinin başından beri eleştirilmesine neden olmuştu. İkili, bu eleştirilere rağmen birlikte olmaya devam ediyor.

Ceylan'ın açıklamaları, sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı. Bir kısım kullanıcı Ceylan'ı samimi bulurken, bir kısım kullanıcı ise yaptığı açıklamaları yersiz buldu.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan Kimdir?

Mehmet Ali Erbil, Türk televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri. Uzun yıllardır ekranlarda olan Erbil, özellikle çocuk programlarıyla tanınıyor. Gülseren Ceylan ise Erbil'den 40 yaş küçük olan genç bir isim. İkili, geçtiğimiz aylarda imam nikahı kıyarak evlenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.