Dönüş yapan tıra çarptı: O anlar kamerada

Karaman’ın Piri Reis Mahallesi’nde hafif ticari aracın dönüş yapan tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Karaman’da önceki gün akşam saatlerinde yaşanan kazada, Piri Reis Mahallesi Kızık köy yolunun 2. kilometresinde hafif ticari araç tıra çarptı. Kaza, tarım deposuna giriş yapmak için dönüş yapmakta olan M.Ö. idaresindeki 42 CCJ 05 plakalı DAF marka tır ile karşı yönden gelen C.A. yönetimindeki 70 ACD 889 plakalı Citroen marka hafif ticari aracın çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hafif ticari aracın tıra hızla çarptığı anlar net bir şekilde görüldü. Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşlar hemen yardıma koşarak durumu yetkililere bildirdi.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı sürücü C.A.’yı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının tedavi altına alındığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Polis Ekipleri Tahkikat Başlattı

Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucu kazanın nedenleri araştırılmaya devam ediliyor.

Dönüş yapan tıra çarptı: O anlar kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.