Düğün eğlencesini abarttılar: Uzun namlulu silahlarla ateş açıldı

Düğün eğlencesini abarttılar: Uzun namlulu silahlarla ateş açıldı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşen düğün eğlencesi, gençlerin uzun namlulu silahlarla havaya ateş açmasıyla korku dolu anlara sahne oldu. Olay anı kameralar tarafından kaydedilirken, polis iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde düğün eğlencesi için bir araya gelen akrabalar, araçlarla uzun bir konvoy oluşturdu. Eğlencenin dozunu kaçıran bir grup genç, trafiği durdurarak araçlarından indi ve uzun namlulu silahlarla havaya ateş açmaya başladı. Olay anı sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve kısa sürede geniş bir yankı uyandırdı.

Polis Harekete Geçti

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Yıldırım Suç Önleme Büro Amirliği ekipleri hızla harekete geçti. Başlatılan çalışmalar sonucunda, olayla ilgili iki şüpheli evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Toplum Güvenliği İçin Uyarı

Bursa Emniyet Müdürlüğü, bu tür olayların toplumsal güvenliği tehdit ettiğini belirterek, vatandaşları benzer durumlarda dikkatli olmaya ve emniyet güçlerine yardımcı olmaya çağırdı. Düğün gibi özel günlerde silah kullanmanın ciddi sonuçlar doğurabileceği vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler