Düğüne katılan tüm davetliler hastanelik oldu: Nikaha değil acile koştular

Düğüne katılan tüm davetliler hastanelik oldu: Nikaha değil acile koştular

Bursa'nın Karacabey ilçesinde düzenlenen bir düğün merasiminde dağıtılan yemekten zehirlenen birçok vatandaş, Karacabey Devlet Hastanesi'ne akın etti. Acil servisin dolup taştığı anlar amatör kameraya yansıdı.

Olay, Karacabey ilçesine bağlı Kıranlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen düğün sırasında meydana geldi. Davetlilere sunulan yemeklerden sonra bir grup vatandaş, şiddetli mide bulantısı ve ağrısı şikayetleri ile hastaneye başvurdu. Yapılan ilk tespitlere göre, yemekten kaynaklı zehirlenme vakaları yaşandı.

Hastanede Yoğunluk ve Müdahale

Karacabey Devlet Hastanesi'nde yaşanan yoğunluk, acil servisteki kalabalık amatör kameralar tarafından kaydedildi. Hastalar, hızla tedavi altına alındı ve sağlık ekipleri yoğun şekilde müdahalede bulundu. Yetkililer, olayın nedenine dair detaylı incelemelere başladı.

Yetkililerden Açıklama

Karacabey Belediye yetkilileri ve sağlık ekipleri, yemeklerin hazırlanma sürecine ilişkin detayları araştırmak üzere bir inceleme başlattı. Olayın ardından konuyla ilgili resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.