Dünya markası Konya'ya termalle geliyor

Dünya markası Konya'ya termalle geliyor

Continent Worldwide Hotels ve Master Realtor Türkiye iş birliğiyle Ilgın, Konya'da Swiss Inn Thermal Resort'un inşaatına başlandı. 36 ay sürecek proje, 220 adet villa ve suite ile 365 gün yaşam konsepti sunacak

Konya, yeni bir turizm yatırımıyla dikkat çekiyor. Continent Worldwide Hotels ve gayrimenkul sektöründe hızla büyüyen Master Realtor Türkiye'nin iş birliğiyle Ilgın'da inşa edilecek olan Swiss Inn Thermal Resort, 365 gün boyunca yaşanabilir bir konseptle tasarlanıyor. 36 ay sürecek inşaat sürecinin sonunda, bu eşsiz tesis 220 adet 1+1 suite, standart odalar ve exclusive villa ile hizmet verecek.

Kira Garantisi ve Amortisman Süresiyle Kazanç Fırsatı

Projede, 4 yıl garantili amortisman ve 20 yıl garantili kira getirisi ile yatırımcılara cazip fırsatlar sunuluyor. Tesisin sahipleri, konaklamadıkları sürelerde birimlerini otel konseptinde kiralayarak gelir elde edebilecek. Bu özelliğiyle Swiss Inn Thermal Resort, yatırımcı dostu bir proje olarak öne çıkıyor.

swiss-otel-konya-ilgin-termal-1.jpg

Zengin Tesis Olanakları: Termal Havuzlar, Aqua Park ve Daha Fazlası

220 üniteden oluşan bu kompleks, tatilciler için lüks bir yaşam alanı sunuyor. Otelin içinde a la carte restaurant ve kafeler, termal sıcak su havuzları, soğuk havuzlar, aqua park, market, sağlık merkezi, SPA ve saunalar yer alıyor. Ziyaretçiler, her mevsim keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilecekler.

Mustafa Özcan: “Projeden Heyecan Duyuyoruz”

Master Realtor Gayrimenkul ve Maliyetine Ev Genel Müdürü Mustafa Özcan, yeni proje hakkında şu sözleri söyledi:

Bu birliktelikten dolayı son derece heyecanlı ve mutluyuz. Continent Worldwide Hotels ile bu projeyi başarıyla hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Yakın zamanda, yeni projelerimizi ve konseptlerimizi de duyuracağız. Continent Worldwide Hotels’in desteği ile Türkiye’de kazançlı ve garantili gelir sistemini kuruyoruz.

swiss-otel-konya-ilgin-termal-2.jpg

Ethem Zagikyan: “Unutulmuş Anadolu’yu Turizmde Canlandırıyoruz”

Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan ise proje hakkında şu açıklamaları yaptı:

Bu projede, Anadolu ve Güney Kapadokya’nın unutulmuş bölgelerini yeniden turizme kazandırma vizyonumuzu hayata geçiriyoruz. Mustafa Özcan ve ekibine, projeyi şekillendirme sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 36 ay uzun bir süre gibi görünse de zaman hızla geçiyor. Misafirlerimizi bu özel tatil köyünde ağırlayacağımız günler çok yakında.

swiss-otel-konya-ilgin-termal-3.jpg

36 Ayda Tamamlanacak Proje, Konya’ya Değer Katacak

Swiss Inn Thermal Resort, Ilgın’ın termal turizm potansiyelini harekete geçirerek, bölgeye hem ekonomik hem de turistik değer katmayı hedefliyor. Otelin, tamamlandığında Konya'nın turizm kapasitesine önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum