Eğlence Mekanında Tanıştığı Kız, Aracını Çaldı!

Eğlence Mekanında Tanıştığı Kız, Aracını Çaldı!

İstanbul'da bir genç, eğlence mekanında tanıştığı kız ve suç ortakları tarafından dolandırıldı. Otelden çalınan araçla ilgili şok detaylar ortaya çıktı.

Avcılar'da bir eğlence mekanında tanıştığı Gülşen Ö. ile vakit geçiren U.B., gecenin sonunda Küçükçekmece'deki bir otele gitti. Aracını otelin önünde park eden U.B., genç kızla birlikte otele giriş yaptı. Bir süre odada vakit geçirdikten sonra duş almak için banyoya giren U.B., kızın planlarından habersizdi.

Otelde Duş Alırken Aracı Çalındı

Duş sırasında harekete geçen Gülşen Ö., U.B.'nin cebinden aracın kontak anahtarını alarak camdan dışarı attı. Aşağıda bekleyen suç ortakları, anahtarı alarak aracı çaldı. U.B., otelden çıkınca aracını göremedi ve kontak anahtarının cebinde olmadığını fark etti. Durumu anlayan U.B., hemen polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada Gülşen Ö. de otelden ayrılarak uzaklaştı.

Çaldıkları Aracın Yakıtı Bitince Metrobüsle Geldiler

Bir süre sonra Gülşen Ö., U.B.'yi arayarak aracının kendilerinde olduğunu ve 20 bin lira karşılığında geri vereceklerini söyledi. Polisle iş birliği yapan U.B., suçlularla Küçükçekmece'deki bir kafeteryada buluşma ayarladı. Buluşma esnasında Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği polisleri baskın düzenleyerek Gülşen Ö. ve üç suç ortağını yakaladı. Şahısların çaldıkları aracın yakıtı bitince, aracı Şişli'de terk edip buluşma yerine metrobüsle geldikleri ortaya çıktı.

4 Şahıs Tutuklandı

Gözaltına alınan Gülşen Ö. (28), M.A.A. (17), Sezgin D. (19) ve İshak A. (22), emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından "gasp" ve "oto hırsızlığı" suçlarından tutuklanan şahıslar cezaevine gönderildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası araç, U.B.'ye teslim edildi.

Dolandırıcılık ve Hırsızlıkla Mücadelede Önemli Adım

Polisin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı önemli bir başarı elde edildi. Bu tür olaylara karşı vatandaşların daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Eğlence Mekanında Tanıştığı Kız, Aracını Çaldı!

Eğlence Mekanında Tanıştığı Kız, Aracını Çaldı!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler