Ehliyetini alamadan kaza yaptı: 25 bin TL ceza

Ehliyetini alamadan kaza yaptı: 25 bin TL ceza

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile kamyonetin çarpıştığı kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, hastaneye gitmekten vazgeçti. Sürücü belgesi olmayan motosiklet sahibine ve sürücüsüne toplam 25 bin 954 TL para cezası kesildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi 2005 Sokak'ta bir motosiklet ve kamyonetin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Gökhan Berk Akın'ın kullandığı 06 BIR 470 plakalı kamyonet, Mustafa Arslan'ın kullandığı 07 LPA 85 plakalı motosikletle çarpıştı. O anları güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

Yaralı Sürücü Hastaneye Gitmekten Vazgeçti

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, olay yerine gelen sağlık ekibinin ambulansta yaptığı müdahalenin ardından kendisini iyi hissettiğini belirterek hastaneye gitmekten vazgeçti. Sürücünün durumu iyi olduğu ifade edildi.

Ehliyetini alamadan kaza yaptı: 25 bin TL ceza

Para Cezası Uygulandı

Kaza sonrası Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, motosiklet sürücüsünün sürücü belgesinin olmadığını tespit etti. Bu durum üzerine, sürücüye 12 bin 977 TL, sürücü belgesi olmayan kişiye araç kullandıran motosiklet sahibine de 12 bin 977 TL olmak üzere toplam 25 bin 954 TL para cezası kesildi.

Kazanın ardından motosiklet sürücüsünün hafta sonu sürücü belgesi sınavına gireceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.