Emekli Öğretmenin Ölümü Komşuların İhbarı ile Ortaya Çıktı

Emekli Öğretmenin Ölümü Komşuların İhbarı ile Ortaya Çıktı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde emekli öğretmen Niyazi Yerli, yalnız yaşadığı dairesinde ölü olarak bulundu. Olay, apartmanı saran ağır kokudan rahatsız olan komşularının ihbarı ile ortaya çıktı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi 33 Sokak'ta bulunan bir sitede emekli öğretmen Niyazi Yerli (70) ölü olarak bulundu. Sitenin B3 bloğundan son günlerde yayılan ağır kokudan rahatsız olan apartman sakinleri, durumu site yönetimine bildirdi. Site yöneticisi ve görevlinin kokunun kaynağını tespit edememesi ve daire sahibine ulaşamaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 5 gündür Niyazi Yerli'yi görmediklerini belirten site yöneticisi ve çalışanının ifadesi üzerine adrese çilingir çağrıldı.

Elektrik Kaçağı Şüphesi

Çilingir tarafından kapının açılmasının ardından daireye giren polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, Niyazi Yerli'nin salonda yüzü koyun yatar vaziyette ve çürümeye yüz tutmuş cesedi ile karşılaştı. Yerli'nin cansız bedeninin bir kablo üzerinde olmasından dolayı elektrik kaçağı olabileceği düşünülerek dairenin elektriği kesildi. Kolunda tansiyon aleti takılı olan Niyazi Yerli'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. İlk belirlemelere göre, Niyazi Yerli'nin doğal nedenlerle hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda netlik kazanacak. Yerli'nin yakınlarına ulaşılmaya çalışıldığı ve olayın aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Emekli Öğretmenin Ölümü Komşuların İhbarı ile Ortaya Çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.