Enhancer Animasyon Hackathonu Başlıyor

Enhancer Animasyon Hackathonu Başlıyor

30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan "Enhancer Animasyon Hackathonu", bu alana ilgi duyan gençler için yeni fırsatlar sunmayı hedefliyor.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen "Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi Projesi" (Enhancer), farklı faaliyetlerle çalışmalarına devam ediyor. Enhancer, sosyo-ekonomik uyuma katkı sağlamak, girişimciliğin gelişmesi ve yeni iş imkânlarının oluşturulmasını desteklemek amacıyla 2020 yılında 32,5 milyon avro bütçe ile faaliyete geçti.

100 Katılımcı İçin Büyük Fırsat

Enhancer Animasyon Hackathonu, animasyon dünyasına ilgi duyan 100 katılımcıyı bir araya getirerek, animasyon içerik oluşturulmasında yeniliğe teşvik etmeyi ve animasyon endüstrisi içinde bağlantıları geliştirmeyi amaçlıyor. Etkinlikte, katılımcılar sektörün önde gelen isimlerinin yer aldığı panellerde dinleyici olma fırsatı bulacak ve en az 40 saat mentorluk desteği alacaklar.

3 Farklı Kategori ve Büyük Ödüller

Hackathon süresince katılımcılar, takımlar halinde 3 farklı kategoride jüri karşısına çıkacaklar. Takımlar, animasyon pozlama prensipleri, teknik zamanlama ve fikir senaryo alanlarında yeteneklerini sergileyerek ödüller kazanma şansı yakalayacaklar.

Enhancer Animasyon Hackathonu, gençler için sadece bir yarışma değil, aynı zamanda yeni kariyer fırsatları yaratmak ve animasyon dünyasında bağlantılar kurmak için eşsiz bir platform sunuyor. Bu etkinlik, animasyon endüstrisine katkı sağlamak ve genç girişimcileri desteklemek adına önemli bir adım olacak.

Enhancer Animasyon Hackathonu Başlıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler