Erdoğan’ın 'boykot' paylaşımı büyük ilgi gördü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Filistin'e desteğini yineledi. Erdoğan, yapay zeka ile hazırlanan bir videoyu paylaşarak Gazze'ye yönelik desteğin sürdüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden Filistin halkına yönelik desteğini bir kez daha dile getirdi. AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları tarafından yapay zeka ile oluşturulan "boykot" temalı videoyu paylaşan Erdoğan, Filistin'in onurlu direnişine destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Filistin’e Destek Temalı Video Büyük Beğeni Aldı

Paylaşılan videoda Filistin'e yönelik destek yürüyüşleri, boykot ürünleri ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının görüntüleri yer aldı. Kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gören video, çok sayıda beğeni aldı.

Erdoğan: "Tüm İmkânlarımızla Gazze'nin Yanındayız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkânlarla Gazze'nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz."

Bu mesajla, Türkiye'nin Filistin'e yönelik desteği bir kez daha vurgulanırken, boykot ve dayanışma çağrıları da sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.