Ereğli'de Arpa Ekili Arazi Alev Alev Yandı

Ereğli'de Arpa Ekili Arazi Alev Alev Yandı

Ereğli ilçesinde arpa ekili arazide çıkan yangın kısa sürede büyüdü, ancak itfaiye ekipleri ve mahalle sakinlerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alındı.

Konya'nın Ereğli ilçesine bağlı Kutören Mahallesinde gece saatlerinde arpa ekili arazide yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre; M.Y. ve S.Ö.'ye ait arpa ekili 2 arazide henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın meydana geldi.

Alevler Kısa Sürede Büyüdü

Yangın, kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Mahalle sakinleri, yangına ilk müdahaleyi yaparak alevlerin kontrol altına alınması için büyük çaba sarf etti. Mahalle sakinlerinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için seferber oldu.

30 Dekarlık Alan Etkilendi

Uzun uğraşlar sonunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının etkili olduğu 30 dekarlık arpa ekili alanda büyük zarar meydana geldi. Yetkililer, yangının çıkış sebebini belirlemek için soruşturma başlattı.

Ereğli'de Arpa Ekili Arazi Alev Alev Yandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.