Etliekmek Out: Konya'ya Pedal Kafe Geliyor

Etliekmek Out: Konya'ya Pedal Kafe Geliyor

Türkiye'de ilklere imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi, Pedal Kafe'yle yine bir ilkin peşine düştü. Bisiklet şehri sloganıyla çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bu projesi sürprizleri beraberinde getiriyor.

Akıllı Şehircilik uygulamalarıyla tanınan Konya'ya yepyeni konseptte bir çalışma için hazırlıklar sürüyor. Bisiklet kullanıcıları için birçok yatırım gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi, "Pedal Kafe"siyle yine bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

konya-pedal-kafe-1.jpg

Yapımı devam eden Velespit Müzesi'nin içine yapılması beklenen Pedal Kafe'de menü seçimleri için belirlenen konsept de oldukça ilgi çekici.

konya-pedal-kafe-2.jpg

Şehir merkezinde özellikle yiyecek-içecek mekanlarında yaşanan otopark sorununa atıfta bulunan Pedal Kafe, bisiklet parkına sahip olacak.

konya-pedal-kafe-3.jpg

Bisiklet kullanıcılarını odak noktasına alan Pedal Kafe'nin bisiklet tamir istasyonu, e-bisiklet veya e-scooter için şarj istasyonu ve bisiklet kiralama istasyonu gibi hizmetleri de olacak.

Hamurişi tüketimiyle meşhur olan Konya'da açılması planlanan Pedal Kafe'nin menüsü de standartların dışına çıkıyor.

konya-pedal-kafe-4.jpg

Pedal Kafe'de sporcu menüsü, vegan menüleri, glütensiz ürünler/menüler gibi sağlıklı yemek olanakları sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum