EURO 2024 Çeyrek Final Hakemleri Belli Oldu

EURO 2024 Çeyrek Final Hakemleri Belli Oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın çeyrek final eşleşmelerinde görev alacak hakemler açıklandı. A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda ile karşılaşacağı mücadelede Clement Turpin düdük çalacak

EURO 2024 çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile Cumartesi günü saat 22.00’de karşılaşacak. Bu kritik karşılaşmanın hakemi, Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin olacak. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Felix Zwayer olarak atanırken, VAR koltuğunda Jerome Brisard yer alacak.

İngiltere - İsviçre Mücadelesinde Daniele Orsato Düdük Çalacak

EURO 2024'ün diğer çeyrek final karşılaşmasında İngiltere ile İsviçre, Cumartesi günü saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Bu maçın hakemi, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Orsato olacak. Orsato’nun yardımcılıklarını Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi Daniel Siebert olurken, VAR'da Massimiliano Irrati görev yapacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler