EURO 2024’de çeyrek final heyecanı başlıyor

EURO 2024’de çeyrek final heyecanı başlıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final maçları yarın başlıyor. İspanya-Almanya karşılaşması TSİ 19.00'da, Portekiz-Fransa mücadelesi ise TSİ 22.00'de oynanacak.

İspanya ve Almanya'nın Çeyrek Final Kapışması

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek final heyecanı yarın başlıyor. İlk çeyrek final mücadelesinde, son 16 turunda Gürcistan'ı 4-1 mağlup eden İspanya, Danimarka'yı 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdıran Almanya ile karşı karşıya gelecek. Maç, Stuttgart Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak ve İngiliz hakem Anthony Taylor tarafından yönetilecek. İspanya ve Almanya, Avrupa Şampiyonası'nı en çok kazanan takımlar arasında yer alıyor; her iki ekip de üçer kez bu kupayı kazanmayı başardı.

Portekiz-Fransa Çeyrek Final Maçı

Günün diğer çeyrek final eşleşmesinde, penaltı atışlarıyla Slovenya'yı eleyen Portekiz ile 85. dakikada bulduğu golle Belçika'yı turnuvanın dışında bırakan Fransa karşılaşacak. Maç, Volksparkstadion Hamburg'da TSİ 22.00'de başlayacak ve İngiliz hakem Michael Oliver tarafından yönetilecek. Portekiz ve Fransa, EURO tarihinin sekizinci çeyrek finaline kalma başarısını gösterdi. Fransa, turnuvayı iki kez kazanırken, Portekiz bir kez Avrupa şampiyonu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler