Ev sahibine kızdı evi yaktı

Ev sahibine kızdı evi yaktı

Karaman'da bir kiracı, ev sahibinin evi boşaltma isteğine öfkeyle tepki göstererek oturduğu evi ateşe verdi.

Karaman'ın Siyahser Mahallesi'nde, Şehit Bayram Yıldız Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı müstakil bir evde yaşanan olay sakinleri şaşkına çevirdi. İddiaya göre, ev sahibi İ.Y.'ye ait olan evde kiracı olarak oturan B.S. isimli kadın, ev sahibinin evi boşaltma talebine sinirlenerek evi ateşe verdi.Ev sahibine kızdı evi yaktı

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar hemen 112 Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Neyse ki, olayda yaralanan olmazken, yangın sadece kiracının oturduğu evi eşyalarıyla birlikte kullanılamaz hale getirdi.

Ev sahibine kızdı evi yaktı

Evi Boşalt Dedik Diye Ev Sahibinin Evinin Ateşe Verildiği İddiası

Ev sahibi İ.Y.'nin eşi, gazetecilere yaptığı açıklamada, kiracının evden çıkma talebine karşılık olarak evi ateşe verdiğini belirtti. Eşi, "Kalender diye burayı beklemesi için evimize oturttuk. 2 yıldır da kendisinden kira almadık. Su borusu patladı diye bizi aradı. Biz de üst kattaki kiracı ile birlikte yaptır deyince ben para filan vermem dedi. Daha sonra tamam biz yaptırırız sen evden çık deyince de bize evi boşalt dediniz, diye evi ateşe vermiş" şeklinde konuştu.

Olayın ardından kiracı B.S. polis tarafından gözaltına alındı ve olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Ev sahibine kızdı evi yaktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.