Evine götürmüştü: 15 Yaşındaki Çocuk Belediye İşçisini Bıçaklayarak Öldürdü

Evine götürmüştü: 15 Yaşındaki Çocuk Belediye İşçisini Bıçaklayarak Öldürdü

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, belediye işçisi Mehmet Tunçöz (34), evine davet ettiği 15 yaşındaki T.A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından kaçan çocuk gözaltına alındı.

Adana'nın Saimbeyli ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşanan bu üzücü olay, ilçede büyük bir şok yarattı. Belediye işçisi olarak çalışan Mehmet Tunçöz, bir parkta çay içtiği 15 yaşındaki T.A.'yı evine davet etti. Evde karşılaştıkları Tunçöz'ün annesine, "Üzerime küçük gelen kıyafetleri T.A.'ya vereceğim, o yüzden beraber geldik" dedi.

Annesi Meyve Toplamaya Gitti, Katil Kaçtı

Mehmet Tunçöz'ün annesi, bu açıklamanın ardından meyve toplamak için bahçeye çıktı. Ancak kısa bir süre sonra T.A., elinde bıçakla evden koşarak uzaklaştı. Eve geri dönen Tunçöz'ün annesi, eşyaların tutuştuğunu ve oğlunun kanlar içinde yerde yattığını gördü.

Kaçan Çocuk Gözaltına Alındı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Tunçöz'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından kaçan T.A., polis ekipleri tarafından saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Evine götürmüştü: 15 Yaşındaki Çocuk Belediye İşçisini Bıçaklayarak Öldürdü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.