Fatih Erbakan'dan Netanyahu'nun Konuşmasına Sert Tepki: Utanç Verici Bir Alçaklık

Fatih Erbakan'dan Netanyahu'nun Konuşmasına Sert Tepki: Utanç Verici Bir Alçaklık

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde konuşmasına ve ayakta alkışlanmasına sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ABD Kongresi'nde konuşma yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sosyal medya hesapları üzerinden sert bir şekilde tepki gösterdi. Erbakan, Netanyahu'nun konuşmasının ve alkışlanmasının, "insanlık adına utanç verici bir alçaklık gösterisi" olduğunu vurguladı. Erbakan, açıklamasında, ABD'nin Siyonizm'in emrinde olduğunu belirterek, bu durumun gerçek yüzlerini ve vahşi zihniyetlerini açıkça ortaya koyduğunu ifade etti.

ABD'nin Siyonizm ile İlişkisi Vurgulandı

Erbakan, açıklamasında ABD'nin tarihsel soykırımlar ve Irak'taki sivil ölümleri gibi suçlara karıştığını hatırlatarak, ABD Kongresi'nde bir soykırımcının alkışlanmasının kimseyi şaşırtmadığını belirtti. "Tarihi soykırım suçları ile dolu olan ABD'nin Kongresi'nde bir soykırımcının alkışlanmasına aklı başında olan hiç kimse şaşırmaz" diyen Erbakan, yaşanan olayların Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Siyonizm ve iş birlikçilerine karşı mücadelesini hatırlattığını ifade etti.

Müslüman Ülkelerin Birliği Önemli

Erbakan, Türkiye'nin D-60 hedefinin önemini vurgulayarak, "Türkiye olarak mutlaka D-60 hedefine ulaşmamız gereklidir" tezinin hayati bir önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, ABD'nin Siyonizm'in emrinde olduğunu ifade ederek, "Bize ne Amerika'dan!" diyenleri derin uykularından uyanmaya çağırdı. Erbakan, Müslüman ülkelerin birliği için daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.