Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Mücadeleye Hazır

Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Mücadeleye Hazır

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris'te gerçekleşecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. İşte maç programı ve detaylar...

Filenin Sultanları'nın Paris Olimpiyatlarındaki Rakipleri Belli Oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Fransa'nın ev sahipliğinde 27 Temmuz - 11 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları'nda sahne alacak. Filenin Sultanları, grup aşamasında C Grubu'nda yer alarak İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Maç Programı

Milli takımımızın grup aşamasındaki maç programı belli oldu. İşte Filenin Sultanları'nın Paris'teki maç tarihleri ve saatleri:

  • 29 Temmuz

    • 10.00: Türkiye - Hollanda
  • 1 Ağustos

    • 10.00: Türkiye - Dominik Cumhuriyeti
  • 4 Ağustos

    • 10.00: Türkiye - İtalya

Hedef Şampiyonluk

A Milli Kadın Voleybol Takımı, antrenörlerinin liderliğinde büyük bir hazırlık dönemi geçirdi. Paris Olimpiyatları'nda şampiyonluk hedefleyen Filenin Sultanları, güçlü rakipleri karşısında galibiyet arayacak. Bu heyecan verici mücadeleler, tüm Türkiye'nin desteği ile gerçekleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler