Fiyatlar Düşüyor Kurum TOFAŞ'ı Piyasa Fiyatına Satıyor

Fiyatlar Düşüyor Kurum TOFAŞ'ı Piyasa Fiyatına Satıyor

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 3 kuş serisi otomobili 26 Eylül'de ihaleyle satışa çıkarıyor. Fiyatları piyasa seviyelerinde olan araçlar için kilometre bilgisi paylaşılmadı. İhaleye katılmak isteyenler, teminat bedeli yatırarak katılabilecek.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesinde bulunan 3 adet kuş serisi olarak bilinen TOFAŞ marka Şahin ve Kartal marka otomobili satışa sunuyor. İhale ile yapılacak satışta araçların başlangıç fiyatları, düşen ikinci el otomobil fiyatlarına rağmen piyasa değerine yakın belirlendi. Araçların kilometre bilgisi paylaşılmadığı gibi, satış 26 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İhaleye Katılım Şartları

İhaleye katılmak isteyenlerin teminat bedelini yatırması ve çeşitli belgeleri tamamlaması gerekiyor. İhaleye katılım için gerekli belgeler arasında nüfus cüzdanı sureti, geçici teminat belgesi ve teklif mektubu yer alıyor. Ayrıca tüzel kişiler için Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi, şahıs olarak katılacaklar için ise 2024 yılı içerisinde alınmış ikametgâh belgesi isteniyor.

konya-sahin-kartal-tofas-satisi.jpg

İhale Nerede Yapılacak?

İhale, Konya’nın Karatay ilçesindeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda 2886 Sayılı Kanun’un 45. maddesi gereği açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek. İhaleye katılacaklar, tekliflerini ihale saatine kadar elden ya da posta yoluyla teslim edebilecek. Posta aracılığıyla yapılan başvurularda gecikmeler kabul edilmeyecek.

İhale Dokümanı ve Ücretler

İhaleye katılacak olanlar, 500 TL karşılığında ihale dokümanını satın almak zorundalar. Bu ücret, Ziraat Bankası Konya Şubesi'nde açılan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hesabına yatırılacak. Satış sürecindeki tüm vergi, resim, harç ve noter masrafları alıcılara ait olacak. Tüm ödemeler ise nakit ve peşin olarak yapılmak zorunda.

Konya’da büyük ilgi çekmesi beklenen bu ihale, kuş serisi araçlar için meraklı alıcıları bir araya getirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.