Futbolcu Emrecan Uzunhan’ın Darp Davası Devam Ediyor

Futbolcu Emrecan Uzunhan’ın Darp Davası Devam Ediyor

Geçirdiği trafik kazasının ardından darp edilen futbolcu Emrecan Uzunhan’ın davası devam ediyor. Mahkemede verdiği ifadede, sanık Yavuz Dağ tarafından bacağının kavranıp yere vurulmak istendiğini belirten Uzunhan, yaşadığı korkuyu dile getirdi.

Bakırköy’de 22 Temmuz 2023 tarihinde meydana gelen trafik kazası sonrası futbolcu Emrecan Uzunhan, darp edilmesiyle gündeme gelmişti. Kendisini darp eden Yavuz Dağ’ın yargılandığı davaya Bakırköy 50. Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya, şikayetçi Emrecan Uzunhan ve tutuksuz sanık Yavuz Dağ katıldı.

"Vücudumla Para Kazanan Biriyim, İnanılmaz Korktum"

Mahkemede ifade veren Emrecan Uzunhan, kazadan sonra yaşadıklarını detaylı şekilde anlattı. Kaza sonrası sanığa geçmiş olsun demek için yanına gittiğini belirten Uzunhan, "Sanık agresif bir tavırla bana çıkıştı. Sonrasında bir benzinliğe gittik. Burada sanık bana hakaret etti ve üstüme doğru koşarak geldi. Ben vücudumla para kazanan bir insanım, inanılmaz korktum" dedi. Sanığın kendisini yere vurmak için bacağını kavradığını ifade eden Uzunhan, "Bacağımda 3 kas grubum koptu, ameliyat oldum" şeklinde konuştu.

Tanık İfadesi: "Seni Burada Öldürürüm Dedi"

Olay anında Uzunhan’ın yanında bulunan kız arkadaşı Canan Korkmaz da tanık olarak ifade verdi. Korkmaz, "Sanık Emrecan’a ‘Seni burada öldürürüm’ dedi ve sinkaflı sözler sarf etti. Sonrasında koşarak gelerek Emre’yi yere vurdu" dedi.

Sanık Yavuz Dağ Savunmasını Sürdürdü

Sanık Yavuz Dağ ise ifadesinde, sigorta şirketinin kendisini yüzde yüz haklı bulduğunu ve aracının masraflarının karşılandığını belirtti. Dağ, "Uzunhan bana arkadan çarptı, yere düştüğünde bana yumruk salladı. Küfür ve hakaret iddiaları doğru değil" diyerek kendini savundu.

İddianame: 7 Yıl 4 Aya Kadar Hapis İsteniyor

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Yavuz Dağ’ın "tehdit", "hakaret" ve "kasten yaralama" suçlarından toplam 7 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep ediliyor. Mahkeme, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Futbolcu Emrecan Uzunhan’ın Darp Davası Devam Ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.