Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Merih Demiral'a Destek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Merih Demiral'a Destek

A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta bozkurt işareti yapan Merih Demiral için UEFA'nın başlattığı soruşturma sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan destek geldi.

Bakan Bak'tan Destek Paylaşımı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya üzerinden A Milli Futbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Merih Demiral'a destek mesajı paylaştı. 2024 Avrupa Şampiyonası'nda son 16 turunda Avusturya'ya karşı 2-1 galibiyet elde eden millî takımımızın maçında, Demiral'ın bozkurt işareti yapması UEFA'nın dikkatini çekti.

UEFA'dan Soruşturma Başlatıldı

Maçın ardından UEFA, Demiral hakkında bir soruşturma başlattı. Bozkurt işareti nedeniyle Demiral’ın karşı karşıya kaldığı bu durum, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Bakan Bak'tan Anlamlı Bir Paylaşım

Bakan Bak, Merih Demiral'ın bozkurt işareti yaptığı fotoğrafı sosyal medya hesabında "Uzun uzun yazmaya gerek yok" notuyla paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler