Girmek için kuyruk oldular, rekora imza attılar

Girmek için kuyruk oldular, rekora imza attılar

Konya'nın gözde piknik alanı Meram Dutlu Millet Bahçesi, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerin favorisi oldu. Hafta sonları uzun kuyruklarla anılan Meram Millet Bahçesi'ni Konya'nın 10'da birinin ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Konya’nın Meram ilçesinde bulunan Dutlu Millet Bahçesi, her yaştan ziyaretçiye hitap eden geniş imkanlarıyla dikkat çekiyor. Ateşli ve ateşsiz piknik alanlarından çocuk oyun gruplarına, sportif faaliyetlerden eğitim çalışmalarına kadar birçok farklı hizmet sunan bahçe, sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Meram’ın yeşillikleri içinde doğa yürüyüşü ve spor alanlarıyla misafirlerine keyifli bir deneyim yaşatan bahçe, restoran ve kafesi, çim kızağı ve parklarıyla da ziyaretçilere çeşitli eğlence imkanları sunuyor.

a1-001.jpg

Dutlu Millet Bahçesi’nde 100 adet çocuk oyun grubu, 40 bin metrekarelik çocuk oyun parkı, 10 bin metrekarelik üzüm bağı, gölet, Osmanlı Bahçesi, mescit ve sosyal tesisler gibi ilgi çekici birçok alan yer alıyor.,

a2-001.jpg

Başkan Kavuş: "Dutlu Millet Bahçesi’nin Cazibesini Artırdık"

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Dutlu Millet Bahçesi’nin Konya’nın en çok tercih edilen alanlarından biri olduğunu belirterek, yaptıkları yeniliklerle bahçenin cazibesini artırdıklarını vurguladı. Başkan Kavuş, özellikle Meram Gezi Destinasyonu ve gerçekleştirilen revizyonlarla bahçenin her geçen gün daha fazla ilgi gördüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

a3-001.jpg

“Dutlu Millet Bahçesi, şehirde huzur içinde dinlenmek, doğayla iç içe piknik yapmak ve sevdikleriyle nitelikli vakit geçirmek isteyenler için en ideal alanların başında geliyor. 2024 yazında da misafirlerimiz adeta bahçemize akın etti. Meram’ı tercih eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, onlara daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.”

a4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.