Göle düşen otomobil 4 kişilik aileye mezar oldu

Göle düşen otomobil 4 kişilik aileye mezar oldu

Adana'nın Çukurova ilçesinde meydana gelen kazada, Veysel Aydoğmuş'un kullandığı otomobil Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Kazada aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde, sabah saat 10.30 sularında Veysel Aydoğmuş'un kullandığı otomobil Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Otomobilde Veysel Aydoğmuş'un yanı sıra 16 yaşındaki oğlu Batuhan, 13 yaşındaki oğlu Mete ve eşi Emine Aydoğmuş da bulunuyordu.

Göle düşen otomobil 4 kişilik aileye mezar oldu

Arama Çalışmaları Sonucunda 4 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Kaza sonrası dalgıç polislerin başlattığı aramalarda ilk olarak 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine otomobilin dışında ulaşıldı. Devam eden arama çalışmalarının ardından, 4 saat içinde 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş, anne Emine Aydoğmuş ve en son olarak baba Veysel Aydoğmuş'un cansız bedenleri, 18 metre derinlikteki otomobilden çıkarıldı.

Göle düşen otomobil 4 kişilik aileye mezar oldu

Aile Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu

Olay yerine gelen ailenin yakınları, acı haberle birlikte gözyaşlarına boğuldu ve feryatlar yükseldi. Cenazeler, ilk incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.