Güpegündüz şehrin göbeğinde infaz

Güpegündüz şehrin göbeğinde infaz

Adana'nın Seyhan ilçesinde motosikletli şahıslar, otomobiliyle kaçan Yakup Bozkurt'u başından vurarak öldürdü. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Adana'da Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, otomobiliyle seyir halinde olan Yakup Bozkurt, peşine düşen silahlı motosikletli şahıslar tarafından takip edildi. Durumu fark eden Bozkurt, hızla kaçmaya başladı. Ancak saldırganlar, kaçan otomobile defalarca ateş açtı. Açılan ateş sonucu başından vurulan Bozkurt, bilincini yitirip park halindeki bir kamyonete çarptı.

Olay Yerine İlk Müdahale

Çevredeki vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yakup Bozkurt'un hayatını kaybettiğini belirledi. Bozkurt'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis Saldırganları Arıyor

Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren motosikletli saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, saldırganların kimliklerini belirlemek için yoğun çaba harcıyor.

Güpegündüz şehrin göbeğinde infaz

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler