Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça Hayatını Kaybetti

Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça Hayatını Kaybetti

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Hababam Sınıfı'nın "Bacaksız" lakaplı oyuncusu Tuncay Akça, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Akça'nın cenazesi, Üsküdar Şakir'in Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak.

Tuncay Akça, Türk sinemasının en bilinen karakterlerinden biri olan Hababam Sınıfı'nın "Bacaksız"ı olarak tanınıyordu. Oyuncunun evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayın Ayrıntıları

Olay, Akça'nın eşi tarafından sabah saatlerinde fark edildi. Eşi, yatakta hareketsiz yatan Tuncay Akça'yı görünce hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelmesinin ardından, Akça'nın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenaze Töreni

Tuncay Akça'nın cenazesi, sevenlerinin ve yakınlarının katılımıyla Üsküdar Şakir'in Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak.

Tuncay Akça'nın kaybı, sinema dünyasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Akça, uzun yıllar unutulmaz performanslarıyla hafızalarda kalacak.

Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça Hayatını Kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.