Hac İbadetinde Sağlık Sorunları Yaşayan 13 Vatandaş İçin Özel Dönüş Operasyonu

Hac İbadetinde Sağlık Sorunları Yaşayan 13 Vatandaş İçin Özel Dönüş Operasyonu

Sağlık Bakanlığı, hac ibadetini yerine getirirken sağlık sorunları yaşayan 13 kişinin, uzman hekimlerin de yer aldığı 10 kişilik sağlık ekibi eşliğinde Ankara'ya getirileceğini açıkladı.

Sağlık Bakanlığı, hac ibadetini yerine getirirken sağlık sorunları yaşayan 13 vatandaşın, özel bir dönüş operasyonu ile Ankara'ya getirileceğini duyurdu. Bu gece gerçekleştirilecek operasyon, Milli Savunma Bakanlığı'na (MSB) ait özel bir uçakla yapılacak.

10 Kişilik Uzman Ekip Eşliğinde Dönüş

Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen ve aralarında uzman hekimlerin de bulunduğu 10 kişilik sağlık ekibi, sağlık sorunları yaşayan hacı adaylarına eşlik edecek. Bu ekip, dönüş yolculuğu boyunca gerekli sağlık desteğini sağlayacak.

Tedavi Süreci Ankara'da Devam Edecek

Hac ibadetini ifa ederken sağlık sorunları yaşayan vatandaşlarımız, Ankara'ya ulaştıktan sonra tedavilerine burada devam edilecek. Sağlık Bakanlığı, vatandaşlarımızın sağlık durumlarını yakından takip edecek ve gerekli tüm sağlık hizmetlerini sunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler