Hafriyat kamyonu bisiklete çarptı: Ölümlü kaza anı kamerada

Hatay'ın Küçükdalyan Mahallesi'nde meydana gelen kazada, hafriyat kamyonunun çarptığı elektrikli bisikletin sürücüsü Leyla Harnupoğlu hayatını kaybetti, eşi Hüsamettin Harnupoğlu ise ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Hatay'ın Küçükdalyan Mahallesi'nde meydana gelen kazada, 06 YN 087 plakalı hafriyat kamyonu ile Hüsamettin Harnupoğlu'nun kullandığı elektrikli bisiklet çarpıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kamyonun bisiklete çarpma anı ve iki kişinin kamyonun altında kalması açıkça görülüyor. Kazada 65 yaşındaki Leyla Harnupoğlu hayatını kaybederken, eşi Hüsamettin Harnupoğlu ağır yaralandı.

Yaralı Sürücünün Tedavisi Devam Ediyor

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hüsamettin Harnupoğlu'nu hastaneye kaldırdı. Harnupoğlu'nun tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazanın detayları ve sebebiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Kaza İle İlgili Detaylar

Küçükdalyan Mahallesi'nde yaşanan bu üzücü kaza, hem güvenlik kameraları hem de görgü tanıklarının ifadeleri ile netlik kazandı. Kazada hayatını kaybeden Leyla Harnupoğlu'nun cenazesi ailesine teslim edilirken, polis ekipleri kazanın nedenine dair geniş çaplı bir inceleme başlattı. Hafriyat kamyonunun sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.