Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?

Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?

Ligin iyi futbol oynayan ancak sonuç kısmında pek de iyi bir görüntü vermeyen ekiplerinin başını çeken Konyaspor, rakibi yense hakemi yenemiyor. Bunun öncelikli sebebi Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın yıllar önce yaptığı hareket mi?

Konyaspor, ligde iyi futbol oynayan ekipler arasına girdi. Ancak yeşil beyazlı ekibin başı hakemlerle belada. Neredeyse her hafta verilmeyen penaltısı ve haksız yere verilen hakem kararlarıyla sessiz sedasız adeta doğranan Konyaspor'da akıllara 2017 yılında yaşanan bir olay geldi.

7 yıl önce yani 15 Ocak 2017 tarihinde oynanan Konyaspor-Galatasaray mücadelesinde 71. dakikada o dönem Konyaspor kaptanı olan Ali Çamdalı, Galatasaraylı De Jong'a yaptığı hareket sonrası hakem Mete Kalkavan'dan sarı kart gördü. Sonrasında Mete Kalkavan'a itirazlarını sürdüren Ali Çamdalı, ikinci sarı kartı da görerek kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

whatsapp-image-2024-10-07-at-11-51-04.jpeg

Ne olduysa bu andan sonra oldu. Ali Çamdalı hakeme "Sneijder'in küfürlerini duyduktan sonra hakeme 'Sen korkaksın' dedim' dedi. Faul olmayan pozisyona faul veriyorsun, sonra itiraz edince kırmızı kart veriyorsun" cümlesini kullandı.

BAŞINA BELA MI OLDU?

Ali Çamdalı'nın takımın başına geçtiği günden bugüne kadar hakemlerin bariz hataları Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Hakemlerle başı belada olan Ali Çamdalı, son oynanan Eyüpspor mücadelesinde de bu sefer teknik direktör olarak kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.