Haluk Levent konser sonrası rahatsızlandı

Haluk Levent konser sonrası rahatsızlandı

Antalya Açıkhava Sahnesi'nde konser veren Haluk Levent, gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayeneler sonucu sağlık durumu iyi olan ünlü sanatçı, öğle saatlerinde taburcu oldu.

Dün akşam Antalya Açıkhava Sahnesi'nde muhteşem bir konser veren Haluk Levent, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Konser sırasında atmosferi daha da güzelleştiren Levent, yoğun talep nedeniyle performansını yarım saat uzatarak dinleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Hastaneye Kaldırılan Sanatçı Taburcu Oldu

Konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle özel bir hastaneye başvuran Haluk Levent, sabah saatlerinde sağlık durumunun iyi olduğu açıklamasıyla taburcu edildi.

Doktorundan Açıklama: "Ciddi Bir Sorun Yok"

Olimpos Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Fahri İslim, Levent'in hastaneye başvurusu ve yapılan muayeneler hakkında bilgi verdi. Dr. İslim, "Levent gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle hastanemize müracaat etti. Yapılan tetkikler sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmadı. Hastamız gece istirahat etti ve serum tedavisi uygulandı. Şu anda sağlık durumu gayet iyi, işinin başına döndü" dedi.

Haluk Levent konser sonrası rahatsızlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.