Hande Fırat'ın Gece Görüşü programı haftada bire düşürüldü

Hande Fırat'ın Gece Görüşü programı haftada bire düşürüldü

Demirören Haber Ajansı ve CNN Türk'te yapılan yönetim değişiklikleri medya dünyasında dikkat çekti. Değişikliklerin ardından Hande Fırat'ın programında da değişiklik yaşandı.

Demirören Haber Ajansı'nda Yönetim Değişikliği

CNN Türk'ün haber koordinatörlüğü görevini yürütürken A Haber İstihbarat Şefi olarak görev yapan Kubilay Gülbek, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü olarak atandı. Gülbek'in bu görev değişikliği, medya sektöründe geniş yankı buldu. Gülbek'in geçmişteki deneyimleri ve medya sektöründeki bilgisi, Demirören Haber Ajansı'nın yeni vizyonuna önemli katkılar sağlayacak.

CNN Türk Genel Müdürü Murat Yancı Oldu

A Haber'in haber müdürü olarak görev yaparken CNN Türk Genel Yayın Koordinatörlüğü'ne getirilen Murat Yancı, Bora Bayraktar'ın yerine CNN Türk Genel Müdürü olarak atandı. Yancı'nın bu pozisyona gelmesiyle birlikte, CNN Türk'ün yayın stratejilerinde de önemli değişiklikler bekleniyor.

Hande Fırat'ın Programı Haftada Bire Düştü

Yönetim değişikliklerinin ardından CNN Türk'ün ünlü programcılarından Hande Fırat'ın "Gece Görüşü" isimli programının yayın sıklığı haftada bire düşürüldü. Hande Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, değişikliklerle ilgili kendisinin bir sorumluluğu olmadığını belirtti. Fırat, "Benimle alakası yok, CNNTürk yönetimine sorun" diyerek konunun yeni yönetimle ilgili olduğunu ifade etti.

Fırat'ın açıklaması şöyleydi: "Bu kadar yorum sonrası açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Benlik bir sorun yok! Sorularınızı benim ellerimle yıllar önce kablolarını çektiğim, yıllarca her kademesinde yöneticilik yaptığım yeni CNNTÜRK yönetimine sorun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.