Hasan Kılca vatandaşları can kulağıyla dinliyor

Hasan Kılca vatandaşları can kulağıyla dinliyor

Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, halk günlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinliyor ve çözüm üretiyor. Kılca, "Amacımız, ilçemize değer katmak ve vatandaşlarımızın mutluluğunu sağlamak" dedi.

Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, düzenlediği Halk Günü etkinliğiyle vatandaşların taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir araya geldi. Başkan Kılca, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte vatandaşların taleplerine yanıt verdi.

"Çözüm Üreten Belediye Olma Gayretindeyiz"

Halk Günü etkinliğinde konuşan Başkan Kılca, "Karatay Halk Günleri, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşması için verimli bir platform. Bizim için her gün halk günü aslında. Çünkü halkımızla iç içeyiz ama bugün daha özel," ifadelerini kullandı.

Kılca, vatandaşların kendilerine ilettiği sorunları önemsediklerini belirterek, "Halkımızın sorunları karşısında belediye olarak elimizden geleni yapmak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Çözüm üreten belediye olmayı sürdürmek için gayret ediyoruz," dedi. Ayrıca, taleplerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşması için ilgili birim müdürlüklerine talimatlar verdiklerini vurguladı.

Vatandaşların Dertlerine Kulak Veriliyor

Başkan Hasan Kılca, "Halk günlerine katılarak bu gayretimize destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler, her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözümler üretmeye devam edeceğiz," şeklinde konuşarak, Karatay Belediyesi'nin vatandaş odaklı hizmet anlayışını vurguladı.

Hasan Kılca vatandaşları can kulağıyla dinliyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.