Hastaneye gitmeyi reddeden adam ölü bulundu

Hastaneye gitmeyi reddeden adam ölü bulundu

Antalya Konyaaltı'ndaki bir balıkçı barınağında, 20 yıldır balıkçılık yapan Rahim Çakmak (73) teknesinde ölü olarak bulundu. Çakmak'ın bir gün önce rahatsızlandığı ve gelen ambulans ekiplerinin ısrarına rağmen hastaneye gitmeyi reddettiği öğrenildi.

73 Yaşındaki Balıkçı Teknesinde Ölü Bulundu

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Kemer Yolu üzerindeki balıkçı barınağında meydana gelen üzücü olayda, 20 yıldır balıkçılık ile uğraşan Rahim Çakmak (73), arkadaşları tarafından teknesinde ölü olarak bulundu. Bir süredir kendisinden haber alamayan ve balıkçı barınağında bulunan, aynı zamanda ikamet olarak kullandığı tekneye gelen arkadaşları, Çakmak'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

Çakmak'ın tekne içerisinde hareketsiz yattığını gören arkadaşları durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda Rahim Çakmak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Hastaneye Gitmeyi Reddetmiş

Edinilen bilgiye göre, Çakmak'ın bir gün önce rahatsızlandığı ve gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ısrarına rağmen hastaneye gitmeyi reddettiği öğrenildi. Sağlık ekiplerinin ayrılmasının ardından Rahim Çakmak'ın teknesinde istirahat etmek için kaldığı belirtildi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Çakmak'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hastaneye gitmeyi reddeden adam ölü bulundu

Hastaneye gitmeyi reddeden adam ölü bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.