Hüyük'te buruk mutluluk: Eşinin bıraktığı görevi devraldı

Hüyük'te buruk mutluluk: Eşinin bıraktığı görevi devraldı

Mazbatasını Alamadan Vefat Eden Muhtarın Eşi, Yeniden Seçilerek Göreve Başladı: Nazmiye Küçükyılmaz'ın Hikayesi

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Ulupınar Mahallesi'nde yaşanan duygusal bir hikaye, muhtarlık seçimlerinde yeni bir dönemi başlatıyor. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtar seçilen ancak mazbatasını alamadan vefat eden Ayhan Küçükyılmaz'ın eşi Nazmiye Küçükyılmaz, buruk bir mutlulukla yeniden seçilerek göreve başladı.

Acı Bir Kayıp Sonrası Yeniden Doğan Bir Umudun Hikayesi

Eşi Ayhan Küçükyılmaz'ın ani vefatıyla karşılaşan Nazmiye Küçükyılmaz, ailenin başında bıraktığı boşluğu doldurmak için harekete geçti. Mahalle sakinlerinin ve yakınlarının desteğiyle muhtar adayı olan Nazmiye Küçükyılmaz, acı bir kaybın ardından yeniden umuda tutundu. Eşinin yarım bıraktığı görevi devralarak, mahallesine hizmet etme yolunda kararlı adımlar attı.

Hüyük'te buruk mutluluk: Eşinin bıraktığı görevi devraldı

"Bir Buruk Sevinç, Ama Annesinin Mirası Devam Ediyor"

Nazmiye Küçükyılmaz'ın seçilmesi, ailesi için bir buruk sevinçle karşılandı. Oğlu ve kayınpederi, eşinin mirasının devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen çevresine teşekkür eden Küçükyılmaz, acıyla başlayan ancak umutla devam eden bir hikayenin parçası olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.