İkinci Seçil Erzan vakası: Şube müdürü gözaltında

İkinci Seçil Erzan vakası: Şube müdürü gözaltında

İddialara göre yüksek kar vaadiyle 300 milyon lira toplayan Denizbank Bornova Şube Müdürü H.Ö., MASAK'ın incelemesiyle gözaltına alındı.

İzmir'in spor camiasında şok etkisi yaratan bir olayla ilgili olarak önemli gelişmeler yaşanıyor. Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Başkanı ve Denizbank Bornova Şube Müdürü olan H.Ö., yüksek kar vaadiyle 300 milyon liraya yakın bir miktar topladığı iddiasıyla gözaltına alındı. İddialara göre, toplanan bu paranın bir döviz bürosunun sahibi olan S.Ç.'nin hesabında biriktiği belirtiliyor.

MASAK'ın başlattığı inceleme kapsamında, olayda mağdur olan 5 kişiden 3'ünün Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri olduğu ortaya çıktı. Mağdurlar arasında yer alan bir kişinin yaklaşık 100 milyon lira verdiği ifade ediliyor.

Şube müdürü H.Ö., soruşturmanın derinleşmesi üzerine Bayraklı Şehir Hastanesi'nde tedavi altında tutulduğu sırada gözaltına alınacak. Aynı zamanda döviz bürosu işleten S.Ç. ise gözaltına alınmış durumda.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yönetiminde yürütülen soruşturma kapsamında, şüphelilerin ifadelerinin alınmaya başlandığı bildirildi. Olayla ilgili olarak banka yönetimi de şubeye müfettiş göndermiş ve geçici olarak şubenin kapatıldığı belirtildi.

Olayın detayları hakkında yapılan incelemeler ve soruşturma sürecinde elde edilen yeni bilgiler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek.

İkinci Seçil Erzan vakası: Şube müdürü gözaltında

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler