İnşaatın 6'ncı Katından Düşen Stajyer Öğrenci Hayatını Kaybetti

İnşaatın 6'ncı Katından Düşen Stajyer Öğrenci Hayatını Kaybetti

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir inşaatta stajyer olarak çalışan 15 yaşındaki öğrenci, inşaatın 6'ncı katından asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Ankara'nın Çubuk ilçesi Kurbantepe Caddesi Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, 15 yaşındaki A.K. adlı meslek lisesi öğrencisi, inşaatta stajyer olarak çalışıyordu. İnşaatın 6'ncı katından asansör boşluğuna düşen A.K., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen genç öğrenci kurtarılamadı.

Polis Soruşturması Başlatıldı

Olayın ardından polis, inşaatın güvenlik koşullarını ve olayın sebeplerini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, benzer kazaların önüne geçmek için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.