İnternette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de parasını kaptırdı

İnternette tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de parasını kaptırdı

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde, 24 yaşındaki M.Y., internet üzerinden tanıştığı kişiye hem cinsel içerikli videosunu hem de 276 bin lirasını kaptırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

M.Y., arkadaş bulma sitesinde tanıştığı ve kadın olduğunu düşündüğü kişiye, tek seferlik cinsel içerikli videosunu gönderdi. Ancak, kısa süre sonra kendisini arayan ve avukat olarak tanıtan şüpheliler, M.Y.'yi çeşitli bahanelerle yönlendirdi.

276 Bin Liralık Dolandırıcılık

Şüpheliler, M.Y.'yi toplamda 276 bin TL göndermesi için ikna etti. Genç, paranın çeşitli zamanlarda ve farklı miktarlarda gönderilmesini sağladı. Ancak, dolandırıcılar M.Y.'nin kendisini tekrar aradığında ulaşamadı. Bunun üzerine, dolandırıldığını anlayan M.Y., Köprübaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvurdu.

Soruşturma Başlatıldı

Köprübaşı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda inceleme başlatıldı. Dolandırıcılık vakasıyla ilgili detayların ve şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi amacıyla çalışmalar sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.