İnternetten bilgisayar aldı, gelen kargoyla şok oldu

İnternetten bilgisayar aldı, gelen kargoyla şok oldu

Konya'da bir vatandaş, internet üzerinden sipariş ettiği bilgisayar yerine tıraş makinesi teslim alınca hayatının şokunu yaşadı. Olay sonrası satıcıyla iletişime geçemeyen Mehmet Koptagel, hukuki yollara başvurmayı planlıyor.

Konya'nın Meram ilçesi Lalebahçe Mahallesi'nde yaşanan olayda, Mehmet Koptagel, 3 çocuğu için internet üzerinden bir alışveriş sitesinden 9 bin 749 lira değerinde dizüstü bilgisayar siparişi verdi. 15 Haziran Cumartesi günü peşin ödeme yaptığı bilgisayar siparişi, bir hafta sonra kargoyla teslim edildi. Ancak, Mehmet Koptagel, heyecanla açtığı pakette bilgisayar yerine tıraş makinesi buldu.

İade Süreci ve Yaşanan Sorunlar

Mehmet Koptagel, yaşadığı durumu internet sitesine bildirdi ve ürünü iade etmeye çalıştı. Ancak, satıcı tarafından iade talebi reddedildi. Koptagel, ürünü tekrar göndermesine rağmen aynı tıraş makinesinin geri gönderildiğini belirtti. Satıcı ile iletişim kuramayan Koptagel, hukuki yollara başvurmayı düşündüğünü ifade etti.

İnternetten bilgisayar aldı, gelen kargoyla şok oldu

Şaşkınlık ve Tepkiler

Koptagel, çocuklarıyla birlikte paketi açtıklarında tıraş makinesiyle karşılaştıklarında büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını söyledi. "Normal kutu geldikten sonra videosunu çekerek açtık ve kutu içerisinden tıraş makinesi çıktı. Çocuklar bu duruma hayretle baktı. Beklenmedik bir durum yaşadık ve firmayı aradık, ancak çözüm bulamadık" şeklinde konuştu.

Hukuki Adımlar ve Yorumlar

Mehmet Koptagel, siparişi veren firmanın büyük bir ismin ismini kullanarak bu hatayı yaptığını belirterek, "Türkiye genelinde yaygın olan bir firmanın kutusunu ve koli bandını kullanarak bu durumu yaşadık. Hakkımızı hukuki yollardan arayacağız" dedi.

İnternetten bilgisayar aldı, gelen kargoyla şok oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler