İntihar dediler cinayet çıktı

İntihar dediler cinayet çıktı

İstanbul Şişli'de bir kıraathanede meydana gelen olayda 22 yaşındaki Ahmet Karadaş, başından vurularak öldürüldü. Olayın intihar olarak gösterilmeye çalışıldığı, ancak polis tarafından cinayet olarak değerlendirildiği öğrenildi.

İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı Pangaltı semti Bozkurt Mahallesi'nde dün gece saat 04.00 sıralarında trajik bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 22 yaşındaki Ahmet Karadaş, cadde üzerindeki bir kıraathanede oyun oynamaya başladı. Gece geç saatlerde çıkan bir kavga sonucunda Karadaş, silahla başından vurularak hayatını kaybetti.

İntihar İhbarının Gerçek Yüzü

Olayın ardından kıraathanedeki kişiler, durumu polis ekiplerine intihar olarak ihbar etti. Polis olay yerine geldiğinde, genç adamı kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen Karadaş kurtarılamadı. Yapılan detaylı incelemelerde, gencin intihar etmediği ve cinayete kurban gittiği belirlendi.

Gözaltılar ve Soruşturma

Polis, olayla ilgili olarak kıraathanede bulunan 7 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan kamera incelemelerinde, gencin vurulma anı net olarak görüntülenemedi, ancak içerideki kişilerin panik yaşadığı tespit edildi. Olayda kullanılan silaha el konuldu. Şüphelilerin sorguları, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından devam ettiriliyor.

İntihar dediler cinayet çıktı

İntihar dediler cinayet çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.