İşçi servisi ile çarpışan otomobil sürücüsü Konya'ya sevk edildi

İşçi servisi ile çarpışan otomobil sürücüsü Konya'ya sevk edildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar arasında otomobil sürücüsü ve işçi servisindeki 3 kişi bulunuyor.

Kaza Hacıakif Mahallesi'nde Meydana Geldi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Hacıakif Mahallesi Bağlar Caddesi üzerinde üzücü bir trafik kazası yaşandı. Bir silah fabrikasında çalışan işçileri taşıyan A.E. yönetimindeki 42 ABC 555 plakalı Otokar marka servis midibüsü, Beyşehir Anadolu Lisesi önüne geldiğinde C.K. yönetimindeki 16 KBV 02 plakalı Toyota marka otomobil ile çarpıştı.

a1.jpg

Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı

Çarpışmanın ardından kontrolden çıkan Toyota marka otomobil, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazanın ardından sıkışmalı ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Beyşehir Devlet Hastanesi'nde Tedavi Altında

Kaza sonucu otomobilde sıkışan sürücü C.K., sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu çıkarılarak ambulansa alındı. Otomobilde yolcu olarak bulunan R.K. ve işçi servisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. C.K.'nın acil serviste yapılan müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.

a2.jpg

Kazayla İlgili Tahkikat Sürüyor

Yetkililer, kazanın meydana geliş sebebini belirlemek için detaylı bir tahkikat yürütüyor. Kazanın neden olduğu hasar ve yaralıların sağlık durumu hakkında ilerleyen günlerde daha fazla bilgi paylaşılacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler