İsmil Yakınlarında Feci Kaza: Sürücü ve 3 Çocuk Hayatını Kaybetti

İsmil Yakınlarında Feci Kaza: Sürücü ve 3 Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya-Adana karayolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Kazada araç sürücüsü ve küçük çocuklar da yaşamını yitirdi.

Dün akşam saatlerinde Konya-Adana karayolu İsmil Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Abdurrahman Kaplan'ın kullandığı 65 NY 981 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Olay Yerinde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre, araçta bulunan 3 yaşındaki Kübra Bite ve 5 yaşındaki Öykü Bite olay yerinde hayatını kaybetti.

Hastanede 2 Kişi Daha Yaşamını Yitirdi

Kazada yaralanan 4 kişi ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan araç sürücüsü Abdurrahman Kaplan ve 6 yaşındaki Melek Kaplan da hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 2 yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İncelemeler Devam Ediyor

Kazanın nedenine ilişkin incelemeler polis ve jandarma ekipleri tarafından sürdürülüyor. Olay yerinde ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 4 kişi hayatını kaybederken, yaralıların tedavisi devam ediyor.

Konya'da yaşanan bu trajik kaza, bir kez daha trafik güvenliği konusunun önemini gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler