İtfaiyenin hızlı müdahalesi, binayı küle dönmekten kurtardı

İtfaiyenin hızlı müdahalesi, binayı küle dönmekten kurtardı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan üç katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi'nde yer alan Akasyalar Sokak üzerinde bulunan üç katlı bir binada öğle saatlerinde yangın çıktı. Çatı katından yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesiyle Yangın Kontrol Altına Alındı

Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında binada bulunan bir kişi dumandan etkilendi ve sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi.

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı. Yangının çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alınması olası bir facianın önüne geçti.

İtfaiyenin hızlı müdahalesi, binayı küle dönmekten kurtardı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.