İYİ Parti Konya'da Şeref Sayısını da Kaybetti!

İYİ Parti Konya'da Şeref Sayısını da Kaybetti!

İYİ Parti'nin Konya'da kazandığı tek ilçe olan Ahırlı ilçesinde istifa şoku yaşandı. "İYİ Parti'nin Konya'daki Şeref Sayısı" olarak görülen ilçede toplu istifa gerçekleşti.

Konya'nın Ahırlı ilçesinde önemli bir değişim yaşandı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den seçilen Ahırlı Belediye Başkanı Ali Üzlük ve belediye meclis üyeleri, partilerinden istifa ederek bağımsız olarak görevlerine devam etme kararı aldılar.

whatsapp-image-2024-09-05-at-11-22-02.jpeg

Ali Üzlük, partiden istifa ederken yaptığı açıklamada, "Halkımıza daha iyi hizmet sunmak amacıyla yola çıktık. Bu süreçte şeffaf belediyecilik anlayışını benimsedik" dedi. Üzlük, görev süresi boyunca partisinin en iyi şekilde temsil edildiğini, ancak istifa kararlarının partiyle bir ilgisi olmadığını belirtti. Bu açıklamalar, kararın kişisel bir tercih olduğunu ve herhangi bir parti içi anlaşmazlıkla ilişkilendirilmemesi gerektiğini ortaya koydu.

konya-iyi-parti-secim-ahirli.jpg

Meclis Üyelerinden İstifa ve Bağımsız Devam

Ali Üzlük ile birlikte, Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi Tevfik İnce ve İYİ Parti İlçe Belediye Meclis Üyeleri Hüsamettin Güzel, Hasan Altunay, Ercan Gözel ve Adem Dilekli de İYİ Parti'den istifa ettiklerini duyurdu. Bu isimler, bağımsız olarak görevlerine devam edeceklerini ifade etti. İstifaların ardından, Ahırlı'daki siyasi dinamiklerin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum