İzmir'deki Elektrik Çarpması Olayında 14 Kişi Tutuklandı

İzmir'deki Elektrik Çarpması Olayında 14 Kişi Tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'deki Elektrik Çarpması Olayıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen elektrik çarpması sonucu 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturmada gözaltına alınan 27 şüpheliden 14'ü tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili detayları paylaştı.

İzmir'deki Elektrik Çarpması Olayı

Konak ilçesinde sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili olarak İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldı. Bakan Tunç'un verdiği bilgilere göre, soruşturma kapsamında gözaltına alınan 27 şüpheliden 14'ü tutuklandı. Ayrıca, 7 şüpheliye ev hapsi, 6 şüpheliye ise yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Bakan Tunç'un Açıklamaları

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın detaylarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir. Hepimizi üzen olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.