Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 523 Öğrenci Alacak

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 523 Öğrenci Alacak

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Güvenlik Bilimleri Fakültesi ve Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna yeni öğrenci alımı yapacak.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA), Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ve muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak üzere 523 öğrenci temin edecek. Bu alımlar kapsamında, JSGA Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna ise 283 erkek ve 40 kadın öğrenci alınacak.

Başvuru ve Başvuru Detayları

Adaylar, başvuru detaylarına "www.jandarma.gov.tr", "www.jsga.edu.tr" ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının "https://kamuilan.sbb.gov.tr" adreslerinde yer alan "2024 Yılı JSGA Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Başvuru Kılavuzu" ile ulaşabilecek. Başvurular, 5-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/ Giris" internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacak.

Başvuru Koşulları ve Sınav Süreci

İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Başvurusu kabul edilen ve seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesi, sınav uygulama esasları, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer duyurular PTS üzerinden ilan edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler