Kaçanlar, Kahkaha Atanlar, Kızanlar: Aksaray'da Film Gibi Gece

Kaçanlar, Kahkaha Atanlar, Kızanlar: Aksaray'da Film Gibi Gece

Aksaray'da güvenlik uygulamaları sırasında yaşanan ilginç olaylar dikkat çekti. Bekçiler ve polis ekipleri, hem yasa dışı faaliyetlerle hem de trafik kurallarını ihlal eden sürücülerle mücadele etti. İşte Aksaray'da gecenin öne çıkan olayları:

Aranan Şahıs Gazetecilere Saldırmak İstedi

Aksaray'ın Hacı Hasanlı Mahallesi Kalealtı Caddesi'nde, bekçiler ve asayiş ekiplerinin uygulamasında ilginç bir an yaşandı. Şüpheli bir otomobil durdurularak içindeki 3 kişi gözaltına alındı. Yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sonucunda, araçta bulunan H.S. adlı şahsın uyuşturucu suçundan aranması olduğu belirlendi. H.S., gözaltına alınırken gazeteciler tarafından görüntülendi. Şüpheli, gazetecilere "Neden çekiyorsun?" diye sordu ve bekçilere "Çekmesin abi" diyerek gazeteciyi şikayet etti. H.S., polis otosuna bindirilirken ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

1.jpg

Ehliyetsiz Sürücü, Polise Telefonla Yanıt Vermeye Çalıştı

Aksaray'da yapılan bir trafik denetiminde, ehliyetsiz olduğu tespit edilen genç sürücü Y.E.K. (22) polise araç sahibini sormak yerine telefonunu uzatarak yanıt vermeye çalıştı. Polis memurları telefonla görüşmeyi reddedince sürücü, teyzesini olay yerine çağırmak zorunda kaldı. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 977 TL ceza kesildi. Araç ruhsat sahibine de 12 bin 977 TL ceza uygulandı. Toplamda 25 bin 954 TL ceza kesildi ve araç, olay yerine gelen sürücünün teyzesine teslim edildi.

2.jpg

Motosikletle Kaçan Çocuklar Kısa Sürede Yakalandı

Aksaray'da uygulama yapılan bir caddeye motosikletle giren iki çocuk, polis ve bekçileri görünce motosikleti bırakıp kaçmaya çalıştı. Kısa süreli bir kovalamacanın ardından çocuklar yakalandı. Yapılan sorgulamada, çocukların ehliyetsiz motosiklet kullandıkları belirlendi. Sürücü çocuğa 12 bin 978 TL, motosiklet ruhsat sahibine de 12 bin 978 TL ceza kesildi. Toplamda 25 bin 956 TL ceza uygulandı ve motosiklet çekiciyle otoparka götürüldü.

3.jpg

Alkollü Sürücü Polis Memurlarını Şaşırttı

Aksaray'da alkollü olarak yakalanan B.K. (21), ceza makbuzlarını imzalarken neşesiyle dikkat çekti. 1,65 promil alkollü çıkan sürücü, ceza makbuzlarına kahkahalarla imza attı ve çok imza attığı için "Komiserim sanki para çekecekmişim gibi" şeklinde espri yaptı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL ceza kesilen sürücü, aracını arkadaşına teslim etti.

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.