Kadınlara Özel Alanlarla İslami Tatil: Güven ve Gizlilik Bir Arada

Kadınlara Özel Alanlarla İslami Tatil: Güven ve Gizlilik Bir Arada

Kadınlara Özel Alanlarla İslami Tatil: Güven ve Gizlilik Bir Arada

Muhafazakâr bir yaşam sürüyorsanız çıktığınız tatillerde de bu yaşam tarzına uygun bir hizmet almak istersiniz. Türkiye’de tamamen İslami kaidelere uygun bir hizmet sunan çok sayıda otelin olduğunu bilmeniz gerekir. Bu oteller özellikle kadınların rahatlıkla tatil yapabilmeleri için güveni ve gizliliği bir arada sunuyor. İslami otel seçenekleri tesettür otel ya da muhafazakâr otel olarak da anılıyor. Peki, bu oteli diğerlerinden ayıran ne?

Öncelikle İslam dininde bazı gıdaların tüketilmesi haram olduğu için sadece helal yiyeceklerin tercih edilmesi gerekiyor. Muhafazakâr oteller yalnızca helal gıdalar ile hazırladıkları yemekleri konuklarına servis ediyor. Bu otellerde sunulan yemekleri gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz çünkü helal olduklarından emin olursunuz. Otellerde alkol kullanımına izin verilmiyor. Alkolsüzlük kuralının uygulandığını bilmek isteyebilirsiniz.

Otellerde tamamen kadınlara ait olan plaj, havuz, güneşlenme alanı gibi hizmet alanları da sunuluyor. Bu alanlardan kadınlar istedikleri mayo türünü tercih edebiliyorlar çünkü erkeklerin girmesine müsaade edilmiyor. Sadece kadın personelin hizmet verdiği bu alanlara belirli bir yaşam üzerindeki erkek çocuklar da alınmıyor. Elbette kadınların tesettür mayo kullanarak karışık kullanım için hazırlanan havuz ya da plaj gibi alanları da kullanmaları mümkün oluyor.

Kadınlar için özel olarak tasarlanan ve tamamen korunaklı olan spa merkezi, Türk hamamı ya da buhar banyosu gibi alanların da olduğuna eklemek isteriz. Tercih ettiğiniz otelin hangisi olduğuna bağlı olarak kadınlara ayrılan özel alanların değişebileceğini belirtelim. Haliyle kadınlar mahremiyet noktasında herhangi bir endişe yaşamadan tesettür otellerde gönül rahatlığı ile konaklayabiliyorlar. Bu otellerde ailelerin hep birlikte zaman geçirebileceği ve karışık kullanıma uygun havuz gibi alanların olması da büyük bir önem taşıyor.

Bu noktada akıllara gelen soru muhafazakâr bir hizmet anlayışına sahip olan otelleri nasıl bulacağınızdır. Özellikle Narven Termal Kasaba gibi yüksek kalitede hizmet sunan ve konfor beklentisini karşılayan tüm İslami otelleri Halalbooking.com adresinden kolayca bulabilirsiniz. Site üzerinden belirli bir lokasyon seçimi yapabilir ve sadece bu bölgede hizmet veren tesettür otellerin sizin için listelenmesini sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.