Kafe tuvaletinde unutulan telefonu çaldılar, kameraya yakalandılar

Büyükçekmece'de bir kafede kadınlar tuvaletinde unutulan cep telefonu, güvenlik kamerasına yansıyan anlarla birlikte çalındı. Olayın ardından telefonunu kaybeden vatandaş, yaşadıklarını ve telefonun geri getirilmesini talep etti.

Büyükçekmece'de önceki akşam saatlerinde meydana gelen olay, bir kafede yaşandı. Denize girmeye gelen Devrim Nazlıcan Çakır, üzerini değiştirmek için girdiği kafenin kadınlar tuvaletinde cep telefonunu unuttu. Çakır, telefonunu unutarak dışarı çıktıktan sonra, mekâna gelen bir kadın tuvaletteki telefonu fark etti ve kapıda bekleyen erkek arkadaşına verdi. Şüpheliler, telefonu aldıktan sonra hızla erkekler tuvaletine kaçtı. Bu anlar, işletmenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, tuvaletten çıkan Devrim Nazlıcan Çakır'ın ardından gelen kadın şüphelinin kapıda bekleyen erkek arkadaşının kulağına bir şeyler söylediği ve erkek arkadaşının kadınlar tuvaletine yöneldiği görülüyor. Telefonu alan şüpheli, hızla erkekler tuvaletine girerek gizleniyor. Görüntülerde, olayın detayları ve şüphelilerin pişkin tavırları net bir şekilde kaydedilmiş durumda.

Devrim Nazlıcan Çakır'ın Açıklamaları

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Devrim Nazlıcan Çakır, "Telefonumu tuvalette unuttum. Gece denize girecektik ve kıyafetlerimizi değiştirdik. Telefonum eşyalarımın altındaydı ve orada unuttum. Bir kadın telefonumu görünce erkek arkadaşına söyleyip telefonu alıyor ve koşarak erkekler tuvaletine giriyor. O anları güvenlik kamerası görüntülerinden izledim. Kadın ve erkek arkadaşının hareketleri açıkça kameraya yansıdı," dedi.

Çakır, telefonun emekleriyle aldığını belirterek, "Telefonumun geri getirilmesini talep ediyorum. İçinde değerli fotoğraflarım var ve bu davranışın telafi edilmesini istiyorum," şeklinde konuştu.

Olayla ilgili olarak, Çakır'ın ifadeleri doğrultusunda polise başvuruda bulunduğu ve savcılığa gidilme sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum